News

Stem nu: Dröge & van Drimmelen finalist Sport Advies Award 2014!

4 november 2014

De finalisten van de Sport Advies Award 2014 zijn bekend: Dröge & van Drimmelen en AEF. Het public affairs en corporate communicatie adviesbureau Dröge & van Drimmelen is genomineerd met het communicatieplan over de Volleybalagenda 2013-2016 dat zij voor de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo) opstelde. Dit plan helpt de NeVoBo haar ambities uit de Volleybalagenda te communiceren naar haar achterban, te implementeren bij de clubs en dus daadwerkelijk waar te maken. AEF is tot de finale doorgedrongen vanwege haar advies aan de Stichting EK Atletiek Amsterdam 2016.

Sport & Zaken, de matchmaker tussen sport en bedrijfsleven, reikt de Sport Advies Award jaarlijks uit aan het meest impactvolle pro-bono adviestraject. Alle 35 adviestrajecten die het afgelopen jaar zijn uitgevoerd zijn beoordeeld op diverse criteria, waaronder het effect van het advies, het vernieuwend karakter van het advies en de samenwerking tussen de adviseur en sportorganisatie. Daarnaast moeten de adviezen breed inzetbaar zijn voor de sport zodat andere sportorganisaties er ook iets aan kunnen hebben.

Audrey Keukens, partner Dröge & van Drimmelen: “Dröge & van Drimmelen is erg blij met deze nominatie. De NeVoBo is een mooie bond die wij met veel plezier geadviseerd hebben . Heel leuk als deze samenwerking bekroond wordt met de Sport Advies Award 2014.”

Dröge & van Drimmelen zet zich al jarenlang in voor de sportwereld via Sport en Zaken. In 2007 won het adviesbureau de Sport Advies Award voor haar advies aan de Nederlandse Boks Bond.

Stem nu!
De winnaar van de 9e editie van de Sport Advies Award wordt op 28 november, tijdens de relatiedag van Sport & Zaken op de AFAS Tennis Classics in Apeldoorn, bekendgemaakt. Het winnende traject wordt bepaald aan de hand van het oordeel van een onafhankelijke jury* en het aantal vergaarde publieksstemmen. Stemmen op Dröge & van Drimmelen kan door dit filmpje via Facebook of LinkedIn te liken. Hoe meer het filmpje gedeeld wordt, hoe meer likes er gegenereerd kunnen worden en hoe meer kans Dröge & van Drimmelen maakt op de felbegeerde award.

* De jury bestaat uit Richard Kaper (Sportparticipatie NOC*NSF), Ber Damen (Directielid Berenschot), Maarten van Bottenburg (Hoogleraar Sportontwikkeling aan de Universiteit Utrecht) en Francien Huurman (voormalig volleybalster Nederlands team, nu DSW).