Actueel

Stagiairs gezocht

Ben je op zoek naar een leerzame en uitdagende stage? Met ingang van 1 februari 2023 is het weer mogelijk om bij ons te komen stagelopen. Er staan twee vacatures open:

  • Als Stagiair Public Affairs krijg je dagelijks te maken met de laatste politieke ontwikkelingen en het publieke debat. Je krijgt een breed palet aan klanten en bijbehorende dossiers – uiteenlopend van de digitale economie tot zorg en duurzaamheid. Je monitort relevante ontwikkelingen en tegelijkertijd krijg je de mogelijkheid om mee te denken met onze adviseurs bij hun opdrachten op het gebied van public affairs. Op deze manier krijg je de mogelijkheid de eerste stappen te zetten in het vak.
  • Als Stagiair Communicatie ervaar je alle facetten van het communicatievak. Je gaat aan de slag met communicatieplannen, onze website, sociale media, teksten en video. De focus ligt op verhalen vertellen over wat wij als bureau doen. Daarin is veel ruimte voor creativiteit. Naast het leren over communicatie, krijg je de kans om kennis op te doen over de wereld van public affairs.

Klik hier voor de vacatures.