Actueel

Samenwerking Dröge & van Drimmelen en Bureau Brussels

Frans van Drimmelen, directeur Dröge & van Drimmelen: “Vanwege de constante toename van de wet en regelgeving vanuit Brussel voor het Nederlandse bedrijfsleven, de non-profit sector en de overheid is permanente aanwezigheid in Brussel noodzakelijk.”

De nieuwe alliantie geeft opdrachtgevers de mogelijkheid om hun belangen in Den Haag en Europa optimaal te behartigen. Aanwezigheid in Brussel biedt de mogelijkheid om besluitvorming in een veel vroeger stadium te beïnvloeden. De opdrachtgever krijgt met deze nieuwe samenwerking toegang tot verschillende netwerken, jarenlange ervaring en vertrouwde dienstverlening van beide bureaus.

Dröge & van Drimmelen is gespecialiseerd in corporate communication en public affairs. Het bureau ondersteunt overheden, bedrijfsleven en belangenorganisaties bij het versterken en zichtbaar maken van hun positie rond maatschappelijke vraagstukken en het verkrijgen van politieke steun. Dröge & van Drimmelen adviseert al geruime tijd opdrachtgevers bij strategieën richting Europese beleidmakers en biedt hen een totaalpakket aan diensten op het gebied van monitoring van EU-ontwikkelingen en informatie, strategische advisering en lobbyactiviteiten.

Bureau Brussels is een public affairs bureau dat adviseert op het gebied van Europese beleidsvraagstukken. Het bureau aan het strategisch gelegen Robert Schuman plein identificeert en analyseert relevante Europese ontwikkelingen voor klanten, ondersteunt bij strategie- en tactiekbepaling, en faciliteert communicatie met beleidsmakers.

Dröge & van Drimmelen zal kantoor houden bij Bureau Brussels.