Actueel

Roeland Coomans partner bij Dröge & van Drimmelen

Roeland Coomans (1986) is vandaag als partner/aandeelhouder toegetreden tot adviesbureau Dröge & van Drimmelen. Coomans heeft zich de afgelopen jaren veelvuldig beziggehouden met vraagstukken omtrent digitalisering van economie, maatschappij en overheid. Met Roeland Coomans versterkt Dröge & van Drimmelen haar positie in de technologische sector.

Coomans beschikt over veel ervaring op het snijvlak van informatie- en communicatietechnologie en beleidsadvisering. Als senior adviseur werkte hij onder andere voor klanten als SYSQA, SURF en Solvinity. Momenteel is Roeland Coomans gedetacheerd bij Google als politiek analist en senior adviseur Public Affairs.

Voordat Coomans in 2015 begon bij Dröge & van Drimmelen volgde hij een master informatiemanagement bij PBLQ. Vanuit hier werd hij onder andere gedetacheerd bij Logius, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Justitie en Veiligheid. Zijn kennis van ICT gecombineerd met zijn passie voor politiek brachten hem uiteindelijk bij Dröge & van Drimmelen.