Actueel

Nieuwe associés bij Dröge & van Drimmelen

Marieke van der Werf focust zich in haar advieswerk onder andere op verduurzaming en energie; cradle to cradle, de circulaire economie, ketenoptimalisatie, energiebesparing en decentrale energieopwekking. Van januari 2011 tot en met september 2012 was Marieke van der Werf lid van de CDA-fractie in de Tweede Kamer en beheerde zij de portefeuilles duurzame ontwikkeling, energie en cultuur. Marieke is vanuit haar eigen bedrijf, MWAdviesgroep, sinds april 2013 interim-directeur van Landschapsbeheer Nederland. Daarnaast adviseert zij de Topsector Energie en ondersteunt zij Energy Valley bij het realiseren van de Noordelijke Energie Agenda.

Saskia Somberg houdt zich bij Dröge & van Drimmelen bezig met reputatiemanagement en corporate communication. Het afgelopen jaar ondersteunde zij de Raad van Bestuur van Intermetzo, adviesbureau Van Spaendonck en het SW-bedrijf Tomingroep, allen vanuit haar eigen organisatie, de Saksen B.V. Tot 2012 was Saskia als directeur Communicatie verbonden aan woningcorporatie Ymere. Het door haar ontwikkelde internal branding programma ‘Ymere Inspireert’ werd in november 2011 verkozen tot ‘Reputatiecase van het jaar’ door een jury van het vastgoedvakblad Buildingbusiness.

Tine van Heerikhuize is gespecialiseerd in subsidie acquisitie, public relations en –affairs en reputatie- en stakeholdermanagement. Zo werkte Van Heerikhuize eerder als woordvoerder en adviseur voor Hogeschool Inholland, Dienst Economische Zaken Amsterdam, GGD, GlaxoSmithKline en de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie. Vanuit haar eigen praktijk Blink2Blinked treedt Van Heerikhuize op als adviseur en liaison officer tussen overheid, onderwijs en bedrijfsleven.