Actueel

Dröge & van Drimmelen opent kantoren in New York en Kopenhagen

Persbericht
Den Haag, 3 september 2019

Dröge & van Drimmelen, het Nederlandse adviesbureau op het gebied van public affairs en corporate communication, opent nieuwe kantoren in New York en Kopenhagen. Die locaties komen bij de bestaande kantoren in Den Haag, Brussel en Shanghai. Dat maakte oprichter en directeur Frans van Drimmelen bekend tijdens de jaarlijkse Haagse Nazomer Borrel in Den Haag. “We zien steeds meer dat het vakgebied van public affairs internationaal wordt”, aldus Van Drimmelen. “De uitbreiding richting Scandinavië en de hoofdstad van internationale instituties als de VN is daarom een logische stap”.

Trendrapport
Dröge & van Drimmelen publiceert al enige tijd een jaarlijks trendrapport over ontwikkelingen in het vakgebied van de public affairs. Dit jaar staat dat onderzoek, dat ook tijdens de Haagse Nazomer Borrel in de Haagse Sociëteit De Vereeniging werd gepresenteerd, in het kader van Global Public Affairs. Frans van Drimmelen: “We zien dat het steeds belangrijker wordt dat bedrijven voor hun belangenbehartiging over grenzen heen kijken. Onderwerpen als privacy, databeveiliging en duurzaamheid laten zich niet door grenzen beperken. Ook kleine bedrijven worden daarom steeds vaker geraakt door wet- en regelgeving in landen waar ze geen eigen kantoren hebben. Als adviesbureau zien wij het daarom als onze taak om klanten ook wereldwijd ondersteuning te bieden.”

Drie continenten
Met de opening van DR2 Consultants New York is Dröge & van Drimmelen nu op drie continenten vertegenwoordigd. In Amerika gaat Eelco Keij, die in het verleden onder meer bij de VN werkte en strijdt voor beter georganiseerd kiesrecht voor Nederlanders in het buitenland, zich vooral richten op vertegenwoordiging richting internationale organisaties. In Shanghai richt DR2 Consultants Shanghai zich al enkele jaren op handelsbelangen tussen Europa en China. Het kantoor in Brussel is begonnen met de focus op Europese politiek, maar ondersteunt inmiddels ook steeds meer klanten in relatie tot hun Belgische belangen. Dröge & van Drimmelen is in Den Haag al jaren een begrip. En vanuit Kopenhagen zal Jeroen Lammers, die voorheen onder meer bij VNO-NCW en MKB Nederland werkzaam was, zich richten op vooral Scandinavië en de Baltische staten. “Dröge & van Drimmelen bestaat dit jaar twintig jaar”, besluit Frans van Drimmelen. “Ik ben trots om te zien dat we onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen.”

 

Trendrapport Global Public Affairs

Waneer u op de afbeelding klikt of op de onderstaande link treft u een kopie aan van het trendrapport 2019.

Read more


Contact information:
Frans van Drimmelen, senior partner bij Dröge & van Drimmelen.
www.dr2.nl
f.van.drimmelen@dr2.nl
+316 2156 7148