Blogs

Louise Korthals op onze 13e theateravond

3 juni 2015

Dinsdagavond 2 juni vond alweer de 13e theateravond van Dröge & van Drimmelen plaats in Theater Diligentia. Inmiddels is het een traditie om op deze avonden aanstormend talent een podium te bieden, onze klanten en relaties een interessante theateravond te laten meemaken en na afloop van de voorstelling feestelijk te borrelen. Nou, dit jaar is dat volgens mij goed gelukt. We mochten genieten van niemand minder dan zangeres en cabaretière Louise Korthals. Man, wat is zij goed. 

Louise (ja, ik mocht Louise zeggen!) wist het publiek al vanaf de eerste minuut te boeien met haar sprankelende uitstraling, heerlijke stem en rake woordspelingen. Haar voorstelling ‘Zonder Voorbehoud’ is een opeenvolging van humorvolle observaties, prachtige liedjes en de nodige portie dramatiek. Oprecht, ze verveelt je geen moment. En haar oproep tot maatschappelijke betrokkenheid beviel me ook wel. Ze zou zo bij ons op kantoor kunnen werken.

De avond was dus geslaagd. Met ongeveer 270 bezoekers was de zaal, en later ook de borrelruimte, goed vol. En daar doen we dit voor! Want wat is er nu leuker dan genieten van het enthousiasme van Louise en de inspirerende gesprekken met onze relaties. En dat op mijn verjaardag (want dat was het!). Ik zeg: volgend jaar weer! 

Elodie Verweij-Sauter