Dröge & van Drimmelen opent kantoren in New York en Kopenhagen

Dröge & van Drimmelen opent kantoren in Kopenhagen en New York, naast de bestaande kantoren in Den Haag, Brussel en Shanghai. Daarmee breidt Dröge & van Drimmelen haar wereldwijde netwerk nog verder uit.

Tijdens de Haagse nazomerborrel presenteert Dröge & van Drimmelen haar jaarlijkse trendrapport dat dit jaar in het teken staat van global public affairs. Oprichter en senior partner Frans van Drimmelen gaf bij de presentatie daarvan aan dat hij een duidelijke toename ziet in het belang van global public affairs, waarbij beleidsterreinen en bedrijven over grenzen heen reiken.

DR2 Consultants Copenhagen
Your key to the Nordics
Vanuit Kopenhagen richt DR2 Consultants Copenhagen zich op public affairs in de Noordse regio en de Baltische staten. Het nieuwe kantoor wordt geleid door voormalig VNO-NCW directeur Jeroen Lammers. Hij heeft ruime ervaring, waaronder in Denemarken, de EU, de OESO, en in Nederland, met het assisteren van bedrijven en organisaties met inhoudelijke analyses en impactstrategieën.

DR2 Consultants New York
Your key to the world
Vanuit New York richt DR2 Consultants New York zich op wereldwijde politiek en ontwikkelingen, met een speciale focus op de Sustainable Development Goals (SDGs). Het nieuwe kantoor ontwikkelt public affairs-strategieën richting internationale instituten, waaronder de Verenigde Naties en het IMF en wordt geleid door Stefanie Ros. Ros heeft de afgelopen zes jaar succesvol ons bureau Dr2 Consultants Shanghai geleid, en is sinds 2022 directeur van Dr2 New York.

Public Affairs & Corporate Communication

Public affairs is strategische belangenbehartiging van uw organisatie richting politiek, overheid en maatschappelijke omgeving. Dröge & van Drimmelen weet hoe de politieke arena eruit ziet en het spel gespeeld wordt. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u van strategisch advies te voorzien, doelgericht een netwerk op te zetten en u mee te nemen in besluitvormingsprocessen.

Public affairs hangt nauw samen met een goede verbinding met de samenleving. Met corporate communication richten wij ons op de maatschappelijke communicatie van uw organisatie. Uw organisatie staat niet alleen in de wereld. Beeldvorming en reputaties worden in nanoseconden gemaakt of gebroken. Dit vraagt om een goede positionering, het nemen van verantwoordelijkheid en een goed antwoord op maatschappelijke kwesties. Dit vraagt om een stevige verankering in het gedrag en de presentatie van uw organisatie.

Strategie

Een doelgerichte aanpak met een duidelijk boodschap om effectief resultaat te behalen. Dit zetten wij voor u op.

Lees meer

Training & coaching

Vergroot de vakkennis van uw organisatie en verhoog het resultaat van uw beleidsbeïnvloeding.

Lees meer

Interim management

Voor tijdelijke versterking van uw team, bij de start van een nieuw project of voor specialistische kennis.

Lees meer

Stakeholder­management

Het verbinden van stakeholders voor uw doel door gestructureerde samenwerking.

Lees meer

Politieke monitoring

Direct op de hoogte van maatschappelijke en politieke ontwikkelingen met duiding en advies.

Lees meer

Opdrachtgevers

Overheid

Branche- en koepelorganisaties

Bedrijfsleven

Kennis- en maatschappelijke instellingen

Nieuws

Blog

Grip op crises: een goed voornemen voor 202311 januari 2023

Blog

Stap in de sneltrein van de energietransitie!10 november 2022

Nieuws

Stage lopen bij Dr2, hoe is dat?4 november 2022

Blog

Verkiezingsupdate #2 over de waterschappen20 oktober 2022

Vacature

Stagiairs gezocht12 oktober 2022

Meer nieuws en blogs

Dr2 netwerk