Over ons

Kirsten Verdel

"Zowel in mijn privéleven als in mijn werk streef ik ernaar om mensen de kans te geven het beste uit zichzelf of hun organisatie te halen"

Kirsten (1978) werkt sinds 2009 bij Dröge & van Drimmelen. Zij zet zich vooral in als campagne, communicatie- en mediastrateeg. Dit deed zij onder andere voor de volgende opdrachtgevers: Your World, Gemeente Maassluis, ECP, Decos, Bristol-Myers Squibb en het Interdepartementale programma Biobased Economy van het ministerie van Economische Zaken.

Kirsten is bijzonder actief naast haar werk binnen ons bureau. Zo is ze bekend van haar rol als stafmedewerker van Barack Obama, in diens campagne voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2008. Hierover schreef zij het succesvolle boek ‘Van Rotterdam naar het Witte Huis’. Ook kunt u haar kennen van haar tweede boek, ‘Project Homerus’, waarin ze beschrijft hoe ze de ondergang van DSB Bank van binnenuit meemaakte. Verder is Kirsten politiek actief. Ze was campagneleider van de PvdA in Rotterdam tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2006. Ook werkte Kirsten op het landelijk partijbureau van de PvdA in de campagnes voor de Tweede Kamer- en Provinciale Statenverkiezingen en voor de Eerste Kamercampagne van Klaas de Vries. Ze was zelf Statenlid in de provincie Zuid-Holland. Nu is ze regelmatig als commentator te zien en horen bij o.a. Pauw, Goedemorgen Nederland en EenVandaag.

Kirsten begon haar professionele carrière bij XS4ALL. Aansluitend werkte zij onder andere als politiek analist bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Als (freelance) journaliste en politiek analist was en is zij werkzaam voor onder andere Vrij Nederland, het Financiële Dagblad, BNR, Intermediair, Binnenhof TV en Lokaal Bestuur. In aanloop naar haar carrière heeft Kirsten Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam gestudeerd, en volgde ze later extra vakken in Japan, China en Canada en ging ze in 2011 naar Harvard.

Ons team

Frans van Drimmelen
Partner en senior adviseur

Audrey Keukens
Partner en senior adviseur

Marieke van der Werf
Partner en senior adviseur

Roeland Coomans
Partner en senior adviseur

Eelco Keij
US agent & senior advisor

Jeroen Lammers
Managing partner

Kirsten Verdel
Senior adviseur

Marielle Rillaerts
Senior Adviseur

Charlotte van Wezel
Senior adviseur

Leonie Scholts
Senior adviseur

Ewout Tenhagen
Adviseur

Amber Leguit
Adviseur

Dyonne Niehof
Junior Adviseur

Rik Jansen
Junior Adviseur

Veerle Nicolaï
Junior adviseur

Carline van Breugel
Junior adviseur

Evan Clark
Junior adviseur

Gina Versteegen
Secretaresse

Stephanie Willems
Secretaresse

Alicia Dewansingh
Junior secretaresse

Sandy Soebedar
HR | Finance

Ilona Heijkoop
Financial Controller

Roel Bol
Geassocieerd partner en senior adviseur

Marc Muntinga
Geassocieerd partner en senior adviseur

Tine van Heerikhuize
Geassocieerd partner en senior adviseur