Actueel

Dröge & van Drimmelen viert vijftien jarig jubileum met moderne opera

24 juni 2014

Dinsdagavond 24 juni vond de twaalfde editie van de theateravond van Dröge & van Drimmelen plaats. Ruim 250 vrienden en relaties kwamen naar Theater Diligentia in Den Haag voor het optreden van mezzosopraan Tania Kross. Aansluitend werd in gezellige sfeer het glas geheven op de vijftiende verjaardag van het bureau.

Tania Kross nam de gasten mee in de wereld van de opera. Begeleid door pianist Ernst Munneke liet zij haar muzikale stem horen en vertelde ze op speelse wijze over opera en haar achtergrond. Naast klassieke aria’s bracht Tania muziek van haar theatershow ‘Kross Over’ ten gehore, waarmee zij de aanwezigen liet kennismaken met opera in een modern jasje. Er werd volop genoten van haar voorstelling, met zang van grote klasse wist Tania de harten te raken.

Naast het prachtige muzikale optreden, introduceerde Dröge & van Drimmelen tevens met trots de nieuwe partner van het bureau, Marieke van der Werf. Ook senior adviseur en partner van het bureau Audrey Keukens werd in het zonnetje gezet, in 2014 werkt zij al 12,5 jaar bij het bureau.