Actueel

Dröge & van Drimmelen opent vestiging in Shanghai

5 september 2016

Naast haar vestigingen in Den Haag en Brussel, opent adviesbureau Dröge & van Drimmelen nu ook een vestiging in ShanghaiHet bureau beantwoordt hiermee aan de groeiende vraag van haar Nederlandse en Europese klanten voor informatievoorziening vanuit China. Daarnaast biedt Dröge & van Drimmelen toegang tot Europa voor Chinese cliënten. Dröge & van Drimmelen zal in China samenwerken met advocatenkantoor R&P China Lawyers.

Frans van Drimmelen, directeur Dröge & van Drimmelen: “Het is geen geheim dat China een aantrekkelijke afzetmarkt voor Europese bedrijven is, maar een moeilijk ondernemersklimaat heeft. Kennis is macht, dus vanuit onze nieuwe vestiging in het economische hart van China bieden wij onze klanten cruciale duiding en informatie over lokale politieke en economische ontwikkelingen. Dit werkt uiteraard ook vice versa, wij helpen Chinese bedrijven graag verder op de Europese markt.”

De nieuwe alliantie met R&P China Lawyers geeft opdrachtgevers de mogelijkheid om hun belangen in China optimaal te behartigen. Corporate communication en public affairs gaan direct gepaard met juridisch advies. De opdrachtgever krijgt met deze nieuwe samenwerking toegang tot verschillende netwerken, jarenlange ervaring en vertrouwde dienstverlening van beide bureaus.

Maarten Roos, oprichter en managing director van R&P China Lawyers: ‘Voor veel internationale bedrijven is het bereiken van de Chinese markt prioriteit, maar er is sprake van zeer harde concurrentie. Veel van onze cliënten zijn op zoek naar een betere concurrentiepositie, wat wij door de samenwerking met Dröge & van Drimmelen nu kunnen bieden.

Dröge & van Drimmelen is gespecialiseerd in corporate communication en public affairs. Het bureau ondersteunt overheden, bedrijfsleven en belangenorganisaties bij het versterken van hun positie rond maatschappelijke vraagstukken en bij het verkrijgen van politieke steun. Dröge & van Drimmelen adviseert al geruime tijd internationale opdrachtgevers bij strategieën richting Europese beleidmakers. De activiteiten behelzen een totaalpakket aan diensten op het gebied van monitoring van politieke ontwikkelingen, strategische advisering en lobbyactiviteiten.

R&P China Lawyers is een ervaren advocatenkantoor dat internationale bedrijven met zakelijke belangen in China ondersteunt. Vanuit een basis in Beijing en Shanghai combineert het kantoor Chinese advocaten met ervaring in zakelijke dienstverlening aan buitenlandse bedrijven met Westerse professionals die China goed kennen. R&P China Lawyers heeft een diepgaand begrip van de behoeften van haar internationale klanten en heeft de juridische kennis, de praktische ervaring en de benodigde middelen in China om deze behoeften te vervullen.

Dröge & van Drimmelen zal kantoor houden bij R&P China Lawyers.

Contactpersoon: Stefanie Ros
Tel: +86 21 61738270
Email: s.ros@dr2consultants.eu
17/F Central Towers Tower A
555 Langao Road
Shanghai, 200333, P.R. China

Voor meer informatie over het persbericht contacteert u:

Frans van Drimmelen
E: f.van.drimmelen@dr2.nl
T: +31 (0)6 21 567 148