Actueel

Dröge & van Drimmelen neemt Russchen Consultants over: een sterke Europese combinatie

“De vraag naar ondersteuning bij Europese belangenbehartiging neemt de laatste jaren toe. Daarom openden wij in 2011 een vestiging in Brussel. Ik ben trots dat we onze activiteiten nu verder kunnen uitbouwen met de expertise van Russchen Consultants”, aldus Frans van Drimmelen. Russchen Consultants opereert sinds 2005 in Brussel en adviseert op het gebied van Europese besluitvorming, public affairs, netwerken, PR, event management en toegang tot EU-fondsen en aanbestedingen. De expertise van Russchen Consultants sluit naadloos aan bij Dröge & van Drimmelen’s werkzaamheden en aspiraties in Brussel.

Russchen Consultants is vanaf 15 januari 2014 volledig geïntegreerd in Dröge & van Drimmelen, met behoud van de eigen firmanaam. Oprichter en voormalig directeur Wytze Russchen blijft als senior partner verbonden aan het nieuwe kantoor. Het team en de cliëntenportfolio verhuizen naar Dröge & van Drimmelen aan de Trierstraat 59-61 in Brussel, midden in het epicentrum van de EU-besluitvorming.

Dröge & van Drimmelen adviseert sinds 1999 ondernemingen en overheidsorganisaties over politieke belangenbehartiging, het formuleren van maatschappelijke communicatiestrategieën en de implementatie daarvan, zowel in Nederland als in Europa.