Actueel

Dr2 Events & Campaigns, integrated communication van start

10 januari 2017

Als antwoord op de groeiende vraag naar gedegen en verrassende bijeenkomsten mét inhoudelijke meerwaarde heeft Dr2 Events & Campaigns, integrated communication begin 2017 haar (digitale) deuren geopend. Dr2 Events & Campaigns ontwikkelt, begeleidt, regisseert en produceert evenementen en campagnes. Dit doet zij voor haar Nederlandse én internationale opdrachtgevers. De kracht van Dr2 Events & Campaigns berust op de verbinding tussen inhoud en uitvoering.

Karianne van der Weijden (1978) en Sabine Nuijten (1972) vormen de directie. Van der Weijden startte in 2005 bij Dröge & van Drimmelen waar zij in haar functie als senior communicatieadviseur verantwoordelijk is (geweest) voor opdrachten voor o.a. Ministerie van Veiligheid en Justitie, Google, Ziggo en ECP. Nuijten is recent aangesloten bij Dröge & van Drimmelen. Hiervoor was zij als senior projectmanager werkzaam binnen de evenementen- en communicatiebranche bij onder andere IDTV en Kingcanary. Zij ontwikkelde en produceerde opdrachten voor verschillende opdrachtgevers zoals Douwe Egberts, Ministerie van Landbouw, NS, Philips, Pink Ribbon, de Unie van Waterschappen, Gemeente Den Haag en Vodafone.

Oog voor detail
Dr2 Events & Campaigns onderscheidt zich door de brede kennis en ervaring als het gaat om live communicatie, gecombineerd met inhouse strategisch communicatieadvies. Dit levert de opdrachtgever aandacht voor detail in de uitvoering én strategisch inhoudelijk adviezen ten aanzien van doel en opbrengsten voor de lange termijn op. De dienstverlening richt zich zowel op conceptontwikkeling, eventmarketing als de productionele uitvoering. Meer informatie: www.dr2-events.nl.

Corporate communicatie en public affairs
Dr2 Events & Campaigns werkt nauw samen met Dröge & van Drimmelen. Dit gerenommeerde kantoor is gespecialiseerd in corporate communication en public affairs. Dröge & van Drimmelen ondersteunt overheden, bedrijfsleven en belangenorganisaties bij het versterken van hun positie rond maatschappelijke vraagstukken en bij het verkrijgen van politieke steun. Dröge & van Drimmelen adviseert al geruime tijd (internationale) opdrachtgevers bij strategieën richting Nederlandse en Europese beleidmakers. De activiteiten behelzen een totaalpakket aan diensten op het gebied van monitoring van politieke ontwikkelingen, strategische advisering en belangenbehartiging. Meer informatie: www.dr2.nl.