Actueel

15 jaar Dröge & van Drimmelen

1 december 2014 

Dröge & van Drimmelen bestaat 15 jaar. Om dat te vieren werd directeur en oprichter Frans van Drimmelen vandaag even in het zonnetje gezet.

Al 15 jaar lang mogen wij adviseren over politieke belangenbehartiging en communicatiestrategieën. Bij Dröge & van Drimmelen werken we vanuit de overtuiging dat public affairs en corporate communicatie elkaar op strategisch niveau versterken. Daarnaast streven wij een transparante uitoefening van de public affairs na. In de afgelopen jaren hebben we ons op diverse wijze hiervoor ingezet, onder andere door bijdragen aan de Beroepsvereniging van Public Affairs en door het Handboek Public Affairs van Frans van Drimmelen. Na jaren lang actief te zijn in Den Haag hebben we met de recente uitbreiding van ons kantoor in Brussel ook onze bijdrage aan belangenbehartiging in Europese vraagstukken verstevigd.

De afgelopen 15 jaar hebben voor ons gedraaid om plezier in ons werk, betrokkenheid, enthousiasme en vertrouwen in elkaar. Niet alleen kennis en expertise van het vakgebied, maar ook de maatschappelijke betrokkenheid van onze collega’s staat voor ons kantoor centraal. Met diezelfde passie en kwaliteiten zien wij de komende 15 jaar met plezier tegemoet.

 

  "dr2                             "dr2