Rosalie Krebber

Rosalie Krebber

"De realisatie van een duurzame samenleving vergt constructieve samenwerking tussen overheden en het bedrijfsleven: daar draag ik graag mijn steentje aan bij."

Rosalie Krebber (1992) is sinds september 2018 werkzaam als stagiaire bij Dröge & van Drimmelen. Naast de monitoringswerkzaamheden werkt zij voor DR2 New Economy, waar Rosalie de adviseurs ondersteunt en meewerkt aan projecten op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie.

Rosalie studeert aan de Universiteit Leiden, waar zij bezig is haar Master in Europese Unie studies af te ronden. Hiervoor heeft Rosalie een masterdiploma in Politicologie en twee bachelorsdiploma’s in Politicologie en Zuid- en Zuidoost Azië studies behaald. Daarnaast heeft ze twee minoropleidingen afgerond, in Europese Unie studies en Internationaal en Intercultureel Management. Tijdens haar bachelor heeft Rosalie een half jaar in Indonesië gestudeerd.

Naast haar studie is Rosalie actief geweest bij De Kleine Consultant en zat zij in het bestuur van de Vereniging Internationaal Management Leiden (VIML). Eerder liep Rosalie stage bij de Directie Europa van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Tijdens haar stage hoopt Rosalie haar interesse in de politiek te kunnen combineren met het werken aan strategische vraagstukken omtrent de transitie naar een duurzame samenleving. 

Rosalie Krebber

Stagiaire New Economy