Werkwijze

Onze werkwijze

Ons vak gaat over het leggen en onderhouden van relaties. Daarbij zijn vertrouwen, transparantie en betrokkenheid sleutelwoorden. Het is daarom vanzelfsprekend dat dit ook in onze werkwijze verankerd is.

Heldere communicatie over resultaten

Vertrouwen vormt de basis voor een duurzame en succesvolle relatie. Voordat wij een opdracht aannemen en samen met u aan de slag gaan, maken wij helder waartoe ons bureau en adviseurs in staat zijn en welk resultaat u mag verwachten

Borging kwaliteit en continuïteit

Voor uw opdracht zijn altijd twee adviseurs verantwoordelijk. Uiteraard met één aanspreekpunt. Zo bent u verzekerd van een second opinion en waarborgen wij de kwaliteit en continuïteit van onze diensten.

Betrokkenheid en enthousiasme

Plezier in ons werk, vertrouwen in elkaar en betrokken bij de maatschappij. Dat vinden wij belangrijk en hier putten wij ons enthousiasme uit. Vanuit onze kennis, ervaring en maatschappelijke betrokkenheid, zien wij in iedere opdracht een uitdaging.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De dienstverlening van Dröge & van Drimmelen richt zich met name op de interne bewustwording en externe exposure van maatschappelijke issues. Ook zijn wij in staat de regie te voeren op de diverse maatschappelijke activiteiten en kunnen we deze activiteiten door slimme verbindingen vergroten en/of versterken. Dröge & van Drimmelen zoekt in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen daarom in haar bedrijfsvoering zelf ook voortdurend naar de meest duurzame oplossingen. Zo maken wij enkel gebruik van eerlijke en pure producten en stimuleren het gebruik van het openbaar vervoer en de fiets voor woon-werkverkeer.