Max Nederkoorn

Max Nederkoorn

"Ik ben de tolk in de vertaalslag tussen politiek en klant, als lobbyist van essentieel belang voor wederzijds begrip"

Max (1990) werkt als junior adviseur public affairs bij Dröge & van Drimmelen, en houdt zich onder andere bezig met de politieke monitoring en de advisering van verschillende klanten. Hij heeft zijn bachelor Politicologie en de master Management van de Publieke Sector (Bestuurskunde) aan de Universiteit Leiden gehaald. In deze master specialiseerde hij zich in Advies & Strategie, en was zijn scriptie een beleidsanalyse van het cultuurbezuinigingsbeleid van kabinet-Rutte I.

Tijdens zijn master werkte hij twee jaar fulltime bij de muziekauteursrechtenorganisatie Buma/Stemra, waar hij na zijn public affairs stage in dienst is getreden. In deze wereld van de muziek heeft hij zijn eerste lobbyervaringen opgedaan.

Tijdens zijn studieperiode heeft Max in diverse besturen en commissies zijn sporen verdiend. Zo was hij bestuurslid bij de Studievereniging voor Politicologen in Leiden (SPIL), voorzitter van de Mentoren-commissie van de EL CID (introductieweek Leiden) en Raad van Advies bij SSR-Leiden. Daarnaast heeft hij fanatiek geroeid bij K.S.R.V. Njord.

In zijn vrije tijd gaat Max het liefst naar zoveel mogelijk concerten en houdt hij zichzelf goed op de hoogte van de muzikale ontwikkeling in brede zin. Daarnaast sport hij graag en veel.

Max Nederkoorn

Junior adviseur

m.nederkoorn@dr2.nl


LinkedIn   |