Koen van Kraaij

Koen van Kraaij

"Het is zeer leerzaam om te zien hoe overheid en het bedrijfsleven elkaar op een harmonieuze wijze kunnen aanvullen"

Koen van Kraaij (1994) is sinds december 2017 als stagiair Public Affairs verbonden aan Dröge & van Drimmelen. Koen maakt hier onderdeel uit van het monitoringsteam en zorgt ervoor dat de adviseurs dagelijks op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in het bedrijfsleven en de politieke besluitvorming.

Koen rondde in september 2017 zijn master Politiek & Parlement af, waarmee hij afgestudeerd parlementair historicus werd. Hij studeerde daarvoor Geschiedenis aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, waar hij ook nog woonachtig is. Zijn masteronderzoek focuste zich op de ontwikkeling van de beeldvorming van het kabinet-Van Agt/Wiegel (1977-1981). Verder heeft hij een onderzoeksstage vervuld bij het wetenschappelijk bureau van de VVD, de TeldersStichting, en heeft hij in Nijmegen een certificaat bij het Centrum voor Internationaal Conflict - Analyse & Management (CICAM) behaald.

Tijdens zijn studententijd heeft Koen verschillende nevenactiviteiten vervuld. Zo was hij voorzitter van de studievereniging van geschiedenis, GSV Excalibur, waar hij zich tegenwoordig als alumnus nog vaak voor inzet. Ook is hij actief geweest in de studentmedezeggenschap van de Radboud Universiteit. Verder is Koen actief voor VVD Nijmegen en is hij lid van het Wereld Natuur Fonds.

Koen van Kraaij

Stagiair

k.van.kraaij@dr2.nl


LinkedIn   |