Esther Jansen

Esther Jansen

"Het is ontzettend interessant om de link tussen het bedrijfsleven en de politiek dagelijks van dichtbij te ervaren in deze fijne leeromgeving"

Esther Jansen (1995) werkt sinds januari 2018 als stagiaire bij Dröge & van Drimmelen. Zij is hier onderdeel van het monitoringsteam, dat elke dag aan de slag gaat om up-to-date te blijven met de actuele stand van zaken in de politiek. Daarnaast ondersteunt zij de adviseurs met uiteenlopende werkzaamheden.

Momenteel is Esther bezig met het afronden van haar Master Public Administration aan de Universiteit Leiden, waarbij zij zich specialiseert in internationale en Europese vraagstukken. Haar bachelor in communicatie- en informatiewetenschappen ziet zij als een goede basis in het vakgebied van public affairs. Tijdens haar bachelor studeerde Esther een semester in Canada aan de University of Victoria, waar zij de minor international relations succesvol afrondde. 

Voorheen heeft Esther stage gelopen bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Eveneens is zij lid van de studentendenktank The West Wing van het ministerie van Buitenlandse Zaken, waarbij zij een jaar lang actief meeschrijft met beleidsvraagstukken over jongerenparticipatie.

Tijdens haar studie was Esther actief in commissies bij verschillende verenigingen. Haar vrije tijd besteedt zij het liefst aan buiten hardlopen, skiën en reizen.

Esther Jansen

Stagiaire

e.jansen@dr2.nl


LinkedIn   |