Jasmijn Touw

Jasmijn Touw

"Lobby begint bij luisteren, samenwerken en het overzien van het politieke en maatschappelijke krachtenveld. "

Jasmijn werkt sinds maart 2018 als senior adviseur bij Dröge & van Drimmelen. Ze is afgestudeerd in de Politieke Wetenschappen aan de Universiteit Leiden en de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie werkte Jasmijn voor het Instituut Politieke Wetenschappen bij Universiteit Leiden en was ze actief in diverse besturen bij studentenorganisaties. Ook kwam Jasmijn in deze periode voor het eerst in aanraking met haar huidige werkveld door een stage bij een adviesbureau in de public affairs.

Bij dit adviesbureau is ze vier jaar werkzaam geweest en heeft zij zich gespecialiseerd in de gezondheidszorg. Vervolgens heeft zij twee jaar als adviseur public affairs de belangen van apothekers behartigd bij de KNMP, de beroeps- en brancheorganisatie voor apothekers. Hier was Jasmijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen en het uitvoeren van de PA-strategie, de lobby en de relaties met politiek Den Haag. Bij Dröge en van Drimmelen combineert Jasmijn haar passie voor politiek met haar enthousiasme voor de public affairs.

In haar vrije tijd is Jasmijn actief bij D66. Als voorzitter van de verkiezingsprogrammacommissie van D66 Leiden schreef zij het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Daarnaast is zij voorzitter van de permanente programmacommissie van D66 Leiden en is ze bestuurslid van de Leidse Alumnivereniging van Politicologen. Ten slotte wordt Jasmijn blij van reizen, wintersport en cultuur.

Jasmijn Touw

Senior adviseur

j.touw@dr2.nl


Twitter   |   LinkedIn   |