Jasmijn Touw

Jasmijn Touw

"Lobby begint bij luisteren, samenwerken en het overzien van het politieke en maatschappelijke krachtenveld. "

Jasmijn is senior adviseur en werkt sinds maart 2018 bij Dröge & van Drimmelen. Zij adviseert bedrijven, overheden en brancheorganisaties op het gebied van public affairs, stakeholdermanagement en strategische communicatie. Jasmijn werkt voor opdrachtgevers in de zorg, technologie en cultuur zoals NRG, Netflix, de WRR en Museum Arnhem.

Na haar studie Politieke Wetenschappen aan de Universiteit Leiden en de Universiteit van Amsterdam werkte Jasmijn bij een public affairs adviesbureau. Hier adviseerde zij zorginstellingen, beroepsverenigingen en patiëntenorganisaties en heeft zich gespecialiseerd in de gezondheidszorg. Vanuit haar daaropvolgende functie als adviseur public affairs bij beroeps- en brancheorganisatie KNMP behartigde Jasmijn de belangen van apothekers. Zij was verantwoordelijk voor het ontwikkelen en het uitvoeren van de PA-strategie, de lobby en de relaties met politiek Den Haag.

Naast haar werkzaamheden bij Dröge & van Drimmelen is Jasmijn lid van de Raad van Toezicht van Museum Rijswijk. Daarnaast is zij voorzitter van de permanente programmacommissie van D66 Leiden. Voor D66 schreef zij in Leiden het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 en schreef zij mee aan het programma voor de Provinciale Staten. Ook is ze bestuurslid van de Leidse Alumnivereniging van Politicologen en actief in het platform W4W, Women’s empowerment. Ten slotte wordt Jasmijn blij van reizen, wintersport en museumbezoek.

Jasmijn Touw

Senior adviseur

j.touw@dr2.nl


Twitter   |   LinkedIn   |