Politieke monitoring

Politieke monitoring

Met onze politieke monitor zorgt Dröge & van Drimmelen ervoor dat u altijd over actuele informatie beschikt over de voor uw belangen relevante onderwerpen. Om op het juiste moment invloed uit te kunnen oefenen op een politiek besluitvormingsproces, dient u op de hoogte te zijn van politieke ontwikkelingen. Onze digitale monitoringsystemen 'Haagse Kennis' en 'EUmonitoring' zijn hiervoor het instrument. Met Haagse Kennis en EUmonitoring is het politieke besluitvormingsproces in Tweede Kamer, Eerste Kamer én in het Europees Parlement of Europese Commissie stap voor stap te volgen en weet u in welke fase de besluitvorming zich bevindt. Naast het signaleren van de voor u relevante informatie, leveren wij een duiding aan de berichten. Wij adviseren u hoe om te gaan met bepaalde ontwikkelingen en waar u eventueel actie op moet ondernemen.

Politieke monitor Haagse Kennis

Ons monitoring systeem Haagse Kennis verzorgt dagelijks verslag van alle voor u relevante parlementaire documenten, uitingen van politici en maatschappelijke organisaties. Hiermee zorgen we dat u geen enkel belangrijk Kamerstuk mist, en bouwen we aan uw eigen digitale belangenbehartigingsarchief. Op basis van relevante dossiers, trefwoorden en thema’s monitoren we alle informatie in politiek Den Haag en verzamelen dit in één overzichtelijke dagelijkse nieuwsbrief. Onze adviseurs kennen ‘Den Haag’ en ‘Brussel’, onze klanten en de maatschappelijke context waarin ze opereren. Deze ‘human touch’ aan Haagse Kennis biedt u een hoge kwaliteit in monitoring, draagt bij aan een snelle service en maakt maatwerk mogelijk. Voor een redelijke prijs ontvangt u niet alleen een dagelijkse nieuwsbrief, maar ook de kennis en kunde van onze hele adviesbureau.

EUmonitoring

Deze derde politieke monitor is gericht op de ontwikkelingen in en rond 'Brussel'. Dagelijks vullen onze redacteuren de site met het meest actuele nieuws uit Europa, interessante bijeenkomsten en documenten op de door u gewenste politieke en aanverwante onderwerpen. Dat alles met een speciale focus op de Europese instellingen. Naar wens ontvangt u dagelijks, wekelijks of met elke andere frequentie een nieuwsbrief, inclusief handige agendafunctie.

Kortom, met de politieke monitoren Haagse Kennis en EUmonitoring:

  • bent u continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in NL en EU politiek;
  • weet u in welke fase de besluitvorming zich bevindt;
  • kunt u efficiënter en effectiever invloed uitoefenen;
  • heeft u te allen tijde toegang tot een persoonlijk en overzichtelijk archief.
"Het is elke dag weer een uitdaging om de gevoelstemperatuur in politiek en maatschappij goed te meten en daar naar te handelen."
Roeland Coomans
Senior adviseur