Public affairs

Public affairs

Public affairs betreft de strategische belangenbehartiging van uw organisatie richting politiek, overheid en maatschappelijke omgeving. Dröge & van Drimmelen weet hoe ‘Den Haag’ en 'Brussel' in elkaar steken. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om voor u inzichtelijk te maken hoe de Haagse en Europese politiek werken en kunnen samen met u een strategie uit zetten.

Public affairs op basis van kennis van politiek en maatschappij

Public affairs is voor ons meer dan alleen politieke lobby of netwerken; het draait om kennis. Kennis van politieke besluitvormingsprocessen, van maatschappelijke ontwikkelingen en over de wijze waarop samenwerking plaatsvindt.

Verbinding en public affairs en corporate communication

Verbinding en public affairs en corporate communication

Public affairs heeft raakvlakken met corporate communication. Dröge & van Drimmelen biedt u een samenhangende dienstverlening op de twee gebieden. We zijn u van dienst als strategisch adviseur, coach of (interim)manager al naar gelang uw specifieke vraag en situatie. We ondersteunen u bij de belangenbehartiging en positionering in relatie tot maatschappelijke en politieke thema’s.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend eerste gesprek aanvragen voor advies op maat, laat dan hier uw gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook bellen naar:
070-392 02 12

"Ik wil klanten leren zich te bewegen in het maatschappelijke en politieke veld. Daarvoor reik ik ze, om in visserstermen te spreken, graag de hengel aan."
Frans van Drimmelen
Partner en senior adviseur