Corporate communication

Corporate communication

Onze corporate communication-praktijk richt zich op maatschappelijke communicatie. Uw organisatie staat niet alleen in de wereld: er is altijd een wisselwerking met de maatschappij. We acteren in een speelveld van instant beeldvorming en reputaties worden in nanoseconden gemaakt of gebroken. Ook eist de samenleving verantwoording over de maatschappelijke en morele houding van organisaties. Dit vraagt om een stevige verankering in het gedrag en de presentatie van uw organisatie.

Corporate communication en authenticiteit

Dröge & van Drimmelen weet wat er maatschappelijk speelt. Wij zien welke issues en onderstromen in de samenleving van invloed zijn op uw organisatie. Vanuit deze kennis kunnen wij structuur aanbrengen in uw profilering middels corporate communicatie. Onze aanpak richt zich op de samenhang tussen positionering en organisatiegedrag. ‘Worden wie je bent’, of ‘worden wie je wil zijn’: wij helpen de authenticiteit van uw organisatie uit te dragen op een wijze die past bij de maatschappelijke context waarin u opereert.

Verbinding corporate communication en public affairs

 Verbinding en public affairs en corporate communication

Dröge & van Drimmelen biedt samenhangende dienstverlening op het gebied van corporate communication en public affairs. Wij helpen onze opdrachtgevers bij de positionering en belangenbehartiging rond maatschappelijke thema’s. Wij treden op als strategisch adviseur, coach of (interim)manager al naar gelang de specifieke vraag en situatie van onze opdrachtgevers.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend eerste gesprek aanvragen voor advies op maat, laat dan hier uw gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook bellen naar:
070-392 02 12

"Ik wil klanten leren zich te bewegen in het maatschappelijke en politieke veld. Daarvoor reik ik ze, om in visserstermen te spreken, graag de hengel aan."
Frans van Drimmelen
Partner en senior adviseur
"Altijd op zoek naar de verbinding tussen het belang van de organisatie en realisatie van een duurzame samenleving."
Marieke van der Werf
Partner en senior adviseur