Ons werk

Corporate communication & public affairs

Dröge & van Drimmelen biedt samenhangende dienstverlening op het gebied van corporate communication en public affairs. Wij helpen onze opdrachtgevers bij de positionering en belangenbehartiging rond maatschappelijke thema’s. Wij treden op als adviseur, coach of (interim) manager al naar gelang de specifieke vraag en situatie van onze opdrachtgevers.

Public affairs

Public affairs betreft de strategische belangenbehartiging van uw organisatie richting politiek, overheid en maatschappelijke omgeving. Dröge & van Drimmelen weet hoe ‘Den Haag’ en 'Brussel' in elkaar steken. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om voor u inzichtelijk te maken hoe de Haagse en Europese politiek werken en kunnen samen met u een strategie uit zetten.
Lees verder

Corporate communication

Onze corporate communication-praktijk richt zich op maatschappelijke communicatie. Uw organisatie staat niet alleen in de wereld: er is altijd een wisselwerking met de maatschappij. We acteren in een speelveld van instant beeldvorming en reputaties worden in nanoseconden gemaakt of gebroken. Ook eist de samenleving verantwoording over de maatschappelijke en morele houding van organisaties. Dit vraagt om een stevige verankering in het gedrag en de presentatie van uw organisatie.
Lees verder

Dr2 New Economy

Dr2 New Economy helpt organisaties met het ontwikkelen van visie en strategie voor de transitie naar de groene economie. Het team van Dr2 New Economy beschikt over diepgaande kennis over energie en over de biobased- en circulaire economie. Dr2 New Economy biedt een unieke mix van kennis over politieke verhoudingen, maatschappelijke trends en praktische businessmodellen. Ook hebben wij toegang tot een breed en hoogwaardig netwerk van relevante actoren binnen overheid, bedrijfsleven en maatschappelijk veld.
Lees verder

Dr2 Events & Campaigns

Dr2 Events & Campaigns ontwikkelt, begeleidt, regisseert en produceert evenementen en campagnes als onderdeel van de communicatiestrategie. Dit doen wij voor onze Nederlandse en internationale opdrachtgevers. Samen met onze opdrachtgevers zoeken we naar de meest effectieve en succesvolle oplossingen om draagvlak te creëren en de boodschap over te brengen bij de doelgroep
Lees verder