Sander des Tombe

Sander des Tombe

"Het is prachtig om te zien wanneer de overheid en het bedrijfsleven elkaar beter leren begrijpen "

Sander des Tombe (1991) werkt bij Dröge & van Drimmelen als junior adviseur. Als onderdeel van het monitoringsteam zorgt Sander dat de klanten van DR2 beter weten wat er speelt in de politiek. Daarnaast werkt hij o.a. voor VSNU, Energy Valley en de gemeente Den Haag.

Sander is bij Dröge & van Drimmelen begonnen nadat hij zijn master Internationale Politieke Economie had afgerond. Voorheen werkte Sander bij het Clingendael Instituut, de Ambassade in Myanmar, Stichting Vluchteling-Studenten, Oneindig Noord-Holland en als hoofdredacteur van Checks & Balances. Hierdoor heeft hij een brede achtergrond binnen verschillende bestuurslagen.

Voor zijn master heeft Sander de bachelor Internationale Betrekkingen gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hierbij heeft hij zich gespecialiseerd in Energy Politics. Als onderdeel van zijn bachelor heeft hij ook een semester aan de University of Aberdeen gestudeerd.

Naast zijn studie is Sander bij verschillende verenigingen actief geweest in het organiseren van diverse activiteiten. Zijn vrije tijd besteedt hij onder andere aan voetbal, het bijhouden van het nieuws en lezen.

Sander des Tombe

Junior adviseur

s.des.tombe@dr2.nl


LinkedIn   |