Audrey Keukens

Audrey Keukens

"Graag geef ik de opdrachtgever adviezen waarmee hij meer dan alleen een oplossing krijgt voor zijn acute probleem."

Audrey Keukens (1975) is directeur en senior adviseur in Den Haag en directeur van ons bureau, Dr2 Consultants, in Brussel. Audrey adviseert bedrijven, overheden en beroepsorganisaties op het gebied van public affairs en corporate communicatie.

Audrey heeft brede ervaring in zowel in- en externe communicatie als in public affairs opdrachten bij bedrijven en overheidsorganisaties. Zo werkte Audrey, sinds 2001 werkzaam bij Dröge & van Drimmelen, onder andere voor Google, KPMG, UPC, KNMV, Ministerie van EZ, Traumacentrum AMC, TNT Post, provincie Noord-Brabant, Nationale Postcode Loterij, EY, Microsoft, Tesla, Gemeente Bergen op Zoom, E-commerce Europe, VSNU, Universiteit Leiden en de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Nederland.|

In het verlengde van haar werk bij Dröge & van Drimmelen zet Audrey zich in als bestuurslid van Stichting Vrienden van het NJO en is zij actief lid van Jong Management en de BVPA. Voorheen was Audrey penningmeester van Aikido Nederland, bestuurslid Stichting Ballons Boven en bestuurslid Communicatie en PR van Hockeyclub Hurley.

Audrey Keukens

Partner en senior adviseur

a.keukens@dr2.nl


LinkedIn   |