Ewout Tenhagen

Ewout Tenhagen

"Het doorlopend monitoren van maatschappelijke en politieke gebeurtenissen is een essentieel onderdeel van belangenbehartiging in deze snel veranderende wereld."

Ewout (1991) is als junior adviseur onderdeel van het monitoringsteam, alwaar hij relevante ontwikkelingen in politiek Den Haag volgt. Daarnaast werkt hij als adviseur voor klanten als Netflix, Tesla en SIDN. 

In het kader van zijn master Internationale Betrekkingen in Historisch Perspectief liep Ewout in het verleden stage bij Dröge & van Drimmelen. Hierbij deed hij de nodige ervaring op in de public affairs. Tijdens deze master schreef Ewout ook over de politieke omgang met het verleden en de parlementaire ontwikkelingen in de twintigste eeuw. 

Voor zijn master studeerde Ewout de bachelors Geschiedenis en Internationale Betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hierbij heeft hij zich gespecialiseerd in de eigentijdse geschiedenis, de Verenigde Staten en de nationale politieke geschiedenis. Daarnaast is hij afgestudeerd aan het verbredende Honours College en heeft hij korte tijd in Rome en New York gestudeerd.

Naast zijn studie is Ewout bij diverse verenigingen actief geweest, onder andere als eindredacteur en debater. Zijn vrije tijd besteedt hij onder andere aan het ontdekken van nieuwe muziek, het volgen van de actualiteiten en lezen. Daarnaast is hij actief lid van D66, waarvoor hij onder andere lid was van de campagnecommissie voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018.

Ewout Tenhagen

Junior adviseur

e.tenhagen@dr2.nl


Twitter   |   LinkedIn   |