Margreet Lommerts

Margreet Lommerts

"“Het is mijn kracht om cliënten te helpen om hun boodschap in EU zaken effectief over te brengen door de juiste strategie en organisatiestructuur te definiëren.”"

Margreet (1980) is directeur bij Dr2 Consultants en is gespecialiseerd in Europese Public Affairs en Organisatie Management. Als senior adviseur ontwikkelt en implementeert zij public affairs strategieën en heeft ze een bewezen staat van dienst in politieke belangenbehartiging in Brussel. 

Voordat Margreet startte bij Dr2 Consultants heeft zij ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers. In 2005 startte zij als beleidsmedewerker Transport van Europarlementariër Jeanine Hennis-Plasschaert in het Europees Parlement in Brussel. In deze rol was ze verantwoordelijk voor het transport dossier en werd ze bedreven in het EU besluitvormingsproces, Europese politiek, communicatie en campagne voeren.

In 2011 werd ze Manager Security, Facilitation and Cargo bij de Association of European Airlines (AEA). Een belangrijk dossier waar ze zich succesvol voor inzette was een luchtvrachtakkoord tussen de EU en de VS dat overbodige security maatregelen elimineerde. In 2013 kreeg ze de kans om de Public Affairs afdeling van de associatie op te richten en werd ze senior Manager Public Affairs waarbij ze verantwoordelijk werd voor de interne en externe communicatie en het management van public affairs activiteiten.

Maatschappelijk is zij actief in het bestuur van de VVD afdeling in Brussel. Margreet werkt en woont in Brussel. Zij heeft een Bachelor Europese Studies en een Master Bestuurskunde afgerond.

Margreet Lommerts

Directeur Dr2 Consultants
+32 (0)2 512 37 22
m.lommerts@dr2consultants.eu


LinkedIn   |